Aan tafel in Italië 1, 2, 3 en 4

Risotto con funghi

Risotto con funghi

De essentie van het vermaarde Italiaanse “dolce vita”, het goede leven, is dat het wordt gevierd met heerlijk eten en een lekker glas wijn.
Wij bieden u vier verschillende workshops Italiaans aan. Alle vier de workshops hebben een zelfde opbouw echter met een verschillende combinatie van gerechten.

We maken allereerst een aantal antipasti; dit zijn kleine gerechten met als doel de maaltijd uit te breiden en het beste van de regio te bieden.
Vervolgens maken we een primo piatto (eerste gang): Een verse pasta, risotto of minestrone met verse pesto. Het hoofdgerecht (secondo) bestaat uit vlees of vis, uiteraard geserveerd met contorni (bijgerechten).
Daarna gaan we verder met dolci (dessert) bijv. Italiaanse chocoladetaart of coppa alla mascarpone con mele.
Italianen sluiten de maaltijd altijd af met een espresso, uiteraard kunt u kiezen voor een heerlijke cappuccino, koffie of thee.

Cannelloni
Cannelloni
Onderstaande workshops (1,2,3 & 4) kunnen in willekeurige volgorde worden gevolgd, ze verschillen in de samenstelling van de gerechten. We maken dus bij iedere workshop een ander verrassend menu!

Data Italië 1:

  • 13 maart 2019 (volgeboekt)
  • 1 mei 2019 (volgeboekt)
  • 23 september 2019

Data Italië 2:

  • 19 februari 2019 (volgeboekt)
  • 24 april 2019 (volgeboekt)
  • 1 oktober 2019

Data Italië 3:

  • 25 maart 2019 (volgeboekt)
  • 21 oktober 2019

Data Italië 4:

  • 23 april 2019 (volgeboekt)
  • 30 september 2019

Van: 19.00 uur tot 23.00 uur
Prijs: € 49,50 inclusief dranken (welkomstdrankje, wijn/bier/fris/water, koffie/thee)

Om aan te melden of voor vragen: info@homemadeworkshops.nl

Torta di cioccolata

Torta di cioccolata