Barbecue 1, 2 en 3

Tijdens deze workshops maken we gebruik van een gasbarbecue (Weber Summit), waarop we verrassende voorgerechtjes, een tussengerecht, hoofdgerecht en toetje bereiden. Uiteraard starten we met een aperitief tijdens de uitleg van de recepten en ronden we de avond af met koffie of thee.

Tijdens deze workshops leert u:

  • Hoe veelzijdig de barbecue kan zijn.
  • Hoe u een diversiteit aan gerechten voorbereidt, grilt en serveert voor de ultieme kook- en eetervaring in de buitenlucht.
  • Het bereiden van marinades om vlees en vis op te peppen.
  • Mooie combinatie-gerechten met bijpassende salades en dips te bereiden.

U kunt kiezen uit drie verschillende BBQ workshops die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gevolgd. Alleen de recepten en ingrediënten verschillen. Kijk hieronder welke gerechten er zoal bij de diverse BBQ workshops worden bereid.

Kipspiesjes BBQ workshop

Kipspiesjes BBQ workshop

Garnalen-limoenspiesje met mangosalsa

Garnalen-limoenspiesje met mangosalsa

zeebaars in mediterrane marinade

zeebaars in mediterrane marinade

Data:

Barbecue 1:

  • Brie in druivenbladeren met druivensalsa
  • Marokkaanse lamskoteletjes met kruidenyoghurt en panzanella
  • Zeebaars in mediterrane marinade met Italiaanse Salsa Verde en gevulde aardappelen
  • Toscaanse burgers met uienrelish
  • Oosters kiphaasje met kleurige rijstsalade
  • Bananen in sinaasappel-karamelsaus

Datum BBQ1: 7 mei 2019

Barbecue 2:

  • Peersalade met frambozenvinaigrette
  • Gegrilde garnalen met mangosalsa
  • Kipspiesjes met courgette en salie met kruidencouscous en tomatensalsa
  • Eendenborst met pruimensaus
  • Varkenshaasspiesjes met honing en sesamzaad met een paprika-aardappelpakketje
  • Tropisch fruitpakketje met mojito suiker

Datum BBQ2: 20 mei 2019
                          22 mei 2019 (volgeboekt)

Barbecue 3:

  • Bruschetta met gegrilde champignons
  • Gemarineerde zeewolfspiedini met sinaasappel-kruidenzout
  • Kruidige runderkebabs met ijsbergsla met yoghurtdressing
  • Sappige tandoori-kip met mango-rijstsalade en een schuimige mangosaus
  • Lauwwarme abrikozen-shortcakes met vlierbloesemroom

Data BBQ3: 21 mei 2019

Van: 19.00 uur tot 23.00 uur
Prijs: € 52,50 inclusief dranken
(welkomstdrankje, wijn/bier/fris/water, koffie/thee)

Om aan te melden of voor vragen: info@homemadeworkshops.nl